fbpx

Coaching

Lev det liv du drømmer om!

Med et coachingforløb hos mig bliver du hjulpet på vej mod en større bevidsthed om dig selv, så du kan opnå det, du ønsker dig. Jeg guider til at nye tilgange, indsigter, vaner og tankemønstre, som tager udgangspunkt i de mål og de drømme, du ønsker at indfri. 

Forny din energi og find ro og glæde

Personlig Coaching

Coaching er en professionel samtale, hvor du guides til nye tilgange og indsigter. 

Vi ser på dine vaner, motivation, tankemønstre, nye alternativer, overbevisninger, begrænsninger, blokering, mønsterbrud – naturligvis med udgangspunkt i dine ønsker og udfordringer.

Med mig som din coach og mentor får du sparring på at opnå dine mål.

Jeg giver dig rådgivning og vejledning som støtter dig i din udvikling, så du får sat handling på dine ord, og kommer i mål med det du drømmer om!

  • Måske har du længe haft en drøm, eller ønsket dig en større forandring i dit liv?
  • Står du midt i livet og ikke ved hvor du skal hen?
  • Passer jobbet ikke mere til der hvor du er nu
  • Måske ønsker du et karriereskift
  • Måske har du leget med tanken om at starte din egen virksomhed.
  • Er ungerne på vej væk fra reden og du føler dig splittet / ked af det 
  • Måske er udfordringerne indvendige: Kæmper du med mistrivsel – tankemylder, stress, eller depression?
  • Måske er du midt i en større livsændring eller skilsmisse.
  • Lever du i en sammenbragt familie og mangler hjælp til udfordringerne.
  • Måske har du mange tanker, men handler aldrig og får aldrig gjort noget ved det..?

 

Bare rolig – du er ikke alene. Forandring kan være skræmmende, og kræver både mod og energi. Ofte er der ubevidste psykologiske barrierer, der stopper os i at opsøge vores drømme – for som mennesker er vi gearet til at gøre som vi plejer, søge tryghed, og spare på energien.

Men måske ønsker du dig mere af tilværelsen end det, du har nu? Så er du landet det rigtige sted – for det er lige præcis det, jeg vil hjælpe dig med.

Jeg hjælper dig, der er parat til at skabe forandring i deres liv med at finde deres indre styrke frem gennem målrettet coaching.

Jeg har selv stået i situationer hvor jeg skulle vælge til og fra og vælge min frihed / fremtid og har selv taget meget sværere valg i mit liv. Jeg har ALTID brugt min institution/hjertet og lyttet til mine værdier – Jeg er selv blevet coachet og fået hjælp til forandring.

SÅ LAD OS TAGE EN GRATIS OG UFORPLIGTENDE SNAK OG SE OM JEG KAN HJÆLPE DIG

Hvad kan et coachingforløb
gøre for dig?

Hvis du har et ønske om at komme ud af hamsterhjulet, at gå efter dine drømme og gøre det DU vil frem for det du føler at du ”bør” gøre – så skal der handling bag dine ord.
I et coachingforløb hos mig arbejder vi med at få øje på og forstå den dybereliggende grund til at du gør som du gør.
Under forløbet bliver du støttet i at fokusere på dine fremtidige mål /delmål for at skabe det liv, du ønsker og drømmer om. Vi fokuserer på nutid og fremtid, og fortiden inddrages kun som den vej, der har bragt dig til der du er lige nu.

Spørgsmålet er: Hvor mange flere måneder og år af dit liv vil du ofre på at tænke på at føre dine drømme ud i livet, uden rigtigt at gøre noget ved det…? Sagen er jo, at det er først når du tager handling, at dine drømme går i opfyldelse. Personlig Coaching er en professionel samtale, hvor du guides til nye tilgange, indsigter, vaner og tankemønstre, altid med udgangspunkt i dine ønsker og udfordringer.

I samtalerne fokuserer vi på, hvad der giver dig energi og harmoni, og hvad der gør dig glad og tilfreds. Vi arbejder med at finde roen og glæden.

Mange hænger fast i gamle historier, regler og normer for, hvad man kan og ikke kan. Hvad man skal og bør.

Disse gamle historier og forestillinger om hvad du bør, det vil vi flytte på under et coachingforløb så du kommer ud med fornyet styrke og stolthed over at du nu følger den vej der er rigtig for dig, og gør det der giver dig energi og livsglæde!

Jeg hjælper dig med at komme ud af ønskefasen, og giver dig redskaberne til at skabe den forandring du søger, så dine ønsker bliver til din nye virkelighed.

– så har du allerde taget første skridt mod en fremtid fyldt med de ting, du i virkeligheden drømmer om. 

Kontakt mig i dag, så har du allerede taget første skridt mod en fremtid fyldt med det, du i virkeligheden drømmer om.