fbpx

Erhvervskonsulent/
Erhvervscoach

Mit vigtigste konsulent egenskab er at lytte, være nysgerrig og bringe mine erfaringer i spil uden at dominere samtalen. Jeg vil yde teknisk og professionel rådgivning til DIG baseret på min viden og erfaring.

Mit vigtigste master coach redskab er at se og understøtte DIG i at udvikle DIG og finde vej mod nye mål igennem faglige og personlige udfordringer. Jeg vil gennem tankevækkende og oprigtig undersøge uden dom. Og guider dig til at se løsninger for sig selv ved at spørge og ikke fortælle

Konsulent, Erhverv, Coaching

Ansæt en konsulent, når du har brug for en ekspert, der kan lære dig en proces eller metode.
Ansæt en master coach, når du vil opdage/udfordre dig selv.
Både med konsulent og coaching samtaler, kan begge dele hjælpe dig med at vokse enormt.

Mit mentorforløb og rolle er at være en neutral og kompetent sparringspartner og en ” kritisk ven ” i arbejdslivet / Work – Life – Balance.

Hvornår har du brug for en konsulent/coach?

At vide, hvornår man skal anvende en coach eller en konsulent, kan være afgørende for din virksomhed, enten ved at hjælpe dig med at videreudvikle dine lederegenskaber eller ved at hjælpe dig med at løse et problem direkte.

En konsulent ville cykle et stykke tid og skrive dig en “hvordan” manual.
En coach ville have dig til at stige på cyklen og gå sammen med dig og guide dig gennem processen, indtil du følte dig selvsikker nok til at køre på egen hånd.
Jeg ønsker at lytte og problemstillingerne er altid i fokus.
Jeg vil som MASTER coach åbne op for de indsigter jeg får undervejs som opstår i samtalerne og hjælpe med at de forhindringer og blokeringer der ligger i udviklingsprocessen.
Ansvaret for at drive udviklingsprocessen fremadrettet ligger altid hos dig.
Det er også dit ansvar at handle på de indsigter
Min vigtigste egenskaber er at lytte, være nysgerrig og bringe mine erfaringer i spil uden at dominere samtalen. Det, der motiverer mig som master coach er typisk at se og understøtte DIG i at udvikle DIG og finde vej mod nye mål igennem faglige og personlige udfordringer.

Match – hurtig og nemt

Første samtale er gratis
Vi tager et mødes fysisk – online eller telefonisk og aftaler / afklarer / afstemmer forventningerne.
Herfra siger vi på gensyn eller farvel og tak

Reference:

Jeg er samarbejdspartner hos Konsulenthuset Ballisager som Freelance Karriererådgiver
Konsulenthuset ballisager er landsdækkende specialister i rekruttering, outplacement og karriererådgivning.

 

Anbefalinger:

“Jeg tog kontakt til Vicki fra Smed Coaching, da jeg havde brug for sparring og vejledning i forhold til en række udviklingsfronter i min virksomhed. Vi havde en god indledende dialog, og jeg kunne hurtigt mærke at Vickis personlige og faglige engagement kunne hjælpe med at styrke min virksomhed indenfor en række områder. Konkret har Vicki hjulpet mig med at strukturere og planlægge virksomhedens fortsatte udvikling, blandt andet ved at udarbejde en række værktøjer, som hjælper mig til løbende at tilrettelægge og strukturere en dagligdag med en del medarbejdere og mange bolde i luften. Vicki arbejder utrolig effektivt og målrettet, og hun er yderst omhyggelig i sin tilgang til opgaverne. Hun er ikke bleg for at gå til opgaverne uanset deres karakter, og hun har altid øje for at vejlede mig i retning af den sunde balance mellem arbejdsopgaver og fritidsliv. Vicki har mine varmeste anbefalinger.”

Diana Thaagaard
Indehaver/Owner

Kontakt mig i dag, så har du allerede taget første skridt mod en fremtid fyldt med det, du i virkeligheden drømmer om.