fbpx

Unge-Coaching

Skolen, studiet, fremtiden, vennerne, kæresten, familien, jobbet eller sociale medier. Måske du presser dig selv for hårdt, egentlig uden helt at være bevidst om det.

Du knokler, løber stærkere og overhører signaler som uro i kroppen, ondt i maven, træthed, hjertebanken, tristhed, vrede eller måske tilbagetrækning fra venner og familie.
Det er ikke en ualmindelig tilstand, men faktisk en tilstand som mange unge oplever og går rundt med. Der er hjælp at hente, men det er dit valg, om du vil ændre din tilstand.

Hvordan ser din verden ud som ung? – Er der en masse, du synes, du skal leve op til?

Vi har en Facebook gruppe for unge:

Besøg vores Facebook gruppe

Unge coaching

– Når du ønsker at skabe positive forandringer i dit liv – unge coaching er for dig, der er mellem 13 og 25 år, som har brug for hjælp til at tackle de udfordringer du står overfor som ung

Unge coaching er for dig, der selv ønsker at skabe positive og varige forandringer i dit liv.

Jeg hjælper dig som din ungecoach med, at tackle de problemer og udfordringer, som du oplever i dit liv lige nu og her ved hjælp af effektive metoder, teknikker og værktøjer, så du kan skabe det liv du ønsker for dig selv.

Det eneste det kræver er, at du selv er indstillet på, at arbejde med de problemer, udfordringer eller mål som du oplever.

Det er dig, der bestemmer hvad vi skal arbejde med.

Er du i tvivl om hvad det helt præcis kan være, som er årsagen til, at du ikke trives, så hjælper jeg dig med, at finde frem til årsagen.

Hvad der er endnu vigtigere, hjælper jeg dig med, at finde ud af, hvordan du gerne vil have det skal være i stedet for, og hjælper dig derhen, hvor du gerne vil være.

Jeg arbejder med en meget stor respekt for hvem du er, og hvor du kommer fra, da vi alle sammen har vores egen unikke “historie”.

Jeg møder dig hvor du er, og sikrer dig nogle gode og trygge rammer.

Jeg er udover din ungecoach også din professionelle ven, mentor og støtte på din rejse hen i mod den ændring og forandring du ønsker, og jeg glæder mig til at hjælpe dig.

Hvordan foregår en session?

En session hos mig foregår på den måde, at vi taler sammen om lige præcis det der foregår i dig lige nu og her, dine tanker og følelser omkring dine udfordringer, og hvad du har brug for, for at komme videre med dit liv.

Måske har du brug for hjælp til at sætte ord på de følelser og tanker du går og pusler med, således at de kan komme på plads i dig, og du kan få mere ro og glæde ind i din hverdag.

Forløb

Lad mig hjælpe dig

Et “Unge Coaching” forløb

Et forløb strækker sig over 3 sessioner, hvor vi 1 x ugentlig har en samtale. Første gang 1 1/2 time – de næste 2 a’ 1 time.

Pris: 2900,- kr.

Frivillig mentor

Jeg er frivillig mentor hos Headspace og har gennemgået diverse kurser / dage for at indgå i Headspace TEAM

Headspace er nogen at tale med for alle børn og unge mellem 12 og 25 år. Man kan komme hos os i et af vores centre eller chatte med os for at dele tanker, som det er svært at dele med andre. Intet er for stort eller småt, og det er de unge, som bestemmer, hvad vi skal tale om – headspace er desuden gratis og uforpligtende. Og man kan være anonym, hvis man ønsker det.

Langt de fleste i headspace er frivillige i alle aldre: Unge studerende, seniorer, som har arbejdet med unge gennem deres professionelle arbejdsliv. Og mennesker, som stadig går på arbejde, men simpelthen ikke kan lade være med at være frivillige.

Fælles for alle frivillige er, at vi gerne vil give noget til de unge. Vi interesserer os for at møde de unge og lytte med et fordomsfrit øre.

Jeg arbejder frivilligt for Headspace i Århus.

Du er ikke alene

Er du lidt i tvivl om det her er noget for dig? Eller har du andre spørgsmål til forløbet. Du er mere end velkommen til at kontakte mig – jeg er her for dig.