fbpx

Women’s Outdoor Adventures

Jeg er stifter af en vandreklub/vandrenetværk for kvinder, der elsker vandring, naturen og eksklusiv flydende nydelse. Mit mål og ønske er for alle kvinder, at de har andre kvinder at vandre med. Kun det bedste er godt nok til kvinderne i Women’s Outdoor Adventures.

Jeg planlægger skønne og smukke ture som jeg nøje har udvalgt og brugt tid på at udforske – plus HVER GANG bliver der serveret nogle af mine absolutte flydende favoritter.

Jeg brænder for at vi ikke skal være noget bestemt eller gøre noget bestemt – vi går bare. Der bliver talt og der blir stille. Der bliver følt og tænkt og mærket.

Kroppen og sindet er i bevægelse, men langsomt. For vi går – og det tager tid at gå – lad os vandre sammen.

Private og firmaarrangementer kan også arrangeres – kontakt mig venligst på mail.

Ved billetkøb samtykker du i at denne tur er på eget ansvar. Ved skader, uheld el lign. Står du selv for transport og behandling. Jeg vil være behjælpelig så godt jeg kan. Pengene betales ikke retur, da de indgår i arrangementet ved betaling.

Vi går uanset vejret.

Læs mere:

w-o-a.dk

Vi er også på Facebook

Besøg vores unikke Facebook gruppe